Καλώς ήρθατε Impexron Ελλάδα

Art No 1478330810 Type C10 αναφορά (κωδικοποιημένο) προϊόν της ASV Stübbe προς πώληση στην ΕλλάδαΓια Μαρκα ASV Stübbe - Art No 1478330810 Type C10 Ball valve C10 pneumatic PP·FPM/EPDM DN20 3/4" PN10 Connection:PP female thread Rp Control function: NO ++++++++ i n c l. ++++++++ Actuator pneumatic SR G1/4" Namur Min. torque at 6bar:25 Nm PA /F07 /Vkt.17 Limit Switch Box:micro switch Pilot valve:VS2_23 Housing Material: PP ια να σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και τον χρόνο παράδοσης,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Art No 1478330810 Type C10 εκτός αυτου του κωδικού μπορείτε να ζητήστε την προσφορά μας για οποιαδήποτε κωδικό ή μοντέλο. Με ένα ευρύ δίκτυο διανομής προϊόντων προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σας.

!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Πωλούν μόνο πρωτότυπο και το νέο προϊόν

!!! Η εταιρεία μας δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας και οι κατασκευαστές εκπρόσωπος των σημάτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Ιδιωτική εμπορικά σήματα εμφανίζονται σε αυτό το site και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.File NameProduct Name 
asv stübbe.png  Download
There are 1 documents
Other Products of ASV Stübbe :